Zekerheid met behoud van flexibiliteit

Paycompany biedt u als werkgever zekerheid met behoud van flexibiliteit, door uw werknemers bij ons op de loonlijst te zetten. Wij nemen de administratieve rompslomp over en zorgen ervoor dat werknemers altijd op tijd betaald worden. En dit terwijl u het gemak van tijdelijke contracten behoudt. De overheid stimuleert het verstrekken van vaste contracten door flexibele contracten duurder te maken. Veel werkgevers hebben echter een flexibel personeelsbestand nodig om hun bedrijf gezond te houden. Paycompany maakt dat mogelijk.

Voordelen van Paycompany

U kunt de werving en selectie van personeel zelf regelen, maar ook aan ons uitbesteden. Verder kunt u gebruikmaken van onze HR-afdeling. Deze is volledig op de hoogte van alle regelingen rondom ziekteverzuim en de diensten van de zelfstandige arbo-arts, waarmee wij samenwerken.

paycompany, bikkel groep

Onderdeel van de Bikkel Groep

Paycompany is al jarenlang actief in payrolling, werving en selectie. Op 28 april 2008 opende ze haar deuren in het pand van de Bikkel Groep. Inmiddels werken wij voor veel werknemers en werkgevers.