Het meest innovatieve digitale bureau van het Noorden

Fullservice internetbureau dotsolutions helpt bedrijven het beste uit internet te halen. Onze front- en backend ontwikkelaars, designers en online marketeers zetten hun kennis en creativiteit graag in voor internetoplossingen op maat. Van een eenvoudige informatieve website tot een uitgebreide webwinkel of een app; wij gaan voor resultaat.

dotsolutions digitale fabriek van het Noorden
dotsolutions digitale fabriek van het Noorden

Kwaliteit, innovatie, service en veiligheid

dotsolutions focust zich op vier kernpunten: kwaliteit, innovatie, service en veiligheid. Het bedrijf, gevestigd in Hoogeveen, wordt ook wel de internetfabriek van het Noorden genoemd. Dat komt omdat we bij dotsolutions altijd nieuwe internetoplossingen ontwikkelen en toepassen. Zowel grote als kleine MKB-bedrijven kloppen bij ons aan om geholpen te worden om online succes te behalen.

Programmeurs, ontwerpers en marketeers werken samen

Onze ervaren programmeurs vinden in elke uitdaging een oplossing. Daarnaast helpen onze online marketing specialisten graag bij het vermarkten van het bedrijf of van een product.

Bij dotsolutions werken wij met een eigen ontwikkeld softwareprogramma voor webapplicaties. Tevens gebruiken wij volop open source en ontwikkelen wij deze door voor klanten op specifieke onderdelen.

Onderdeel van de Bikkel Groep

Sinds 2019 is dotsolutions toegetreden tot de Bikkel Groep. “De beste ontwikkeling in jaren”, volgens Algemeen Directeur Jan Leijssenaar. “Met de Bikkel Groep kunnen wij ons doorontwikkelen tot de beste digitale partner van deze regio en dat willen wij. De komst van een IT-Hup naar Hoogeveen zal daar zeker een positieve rol in vervullen”.