Specialisten in asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek

Bikkel Van en Voor Vakmensen detacheert vakmensen die gespecialiseerd zijn in asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Zij zijn bij ons in vaste dienst en staan klaar om zich in te zetten voor uw opdracht. Wij hebben zo’n vierhonderd zogeheten bikkels in dienst en zijn daarmee één van de grootste werkgevers in de regio. Ondanks het grote aantal vakmensen, weten wij van al die vakmensen precies wat ze kunnen. Dat komt doordat ze bij ons, indien nodig, de tijd hebben gehad om dat te ontdekken.

Detacheringsbureau Van en Voor Vakmensen

Als detacheringsbureau leveren wij tijdelijk vakmensen in sectoren waarin ambacht centraal staat. Bij Bikkel Van en Voor Vakmensen kunnen zij diverse opleidingen volgen om de markt nog beter te bedienen en zichzelf te ontwikkelen in hun vak. Wij nemen de administratieve last van opdrachtgevers over en zorgen ervoor dat onze vakmensen goed uitgerust zijn met eigen gereedschap, werkkleding en eventueel vervoer.

Bikkel is VCU gecertificeerd

Wij zijn VCU gecertificeerd, aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en in het bezit van het branchekeurmerk Nen 4400-1.

Lees meer over Bikkel Van en Voor Vakmensen op de website van bikkel.nl