Technisch detacheringsbureau van het Noorden

Het technische detacheringsbureau Bikkel Van en Voor Vakmensen is onderdeel van de Bikkel Groep, een zakelijke dienstverlener met tal van activiteiten. De Bikkel Groep ontstond in 1999 vanuit Bikkel Industriƫle Dienstverlening, het huidige Bikkel Van en Voor Vakmensen. Bikkel wordt ook wel het technisch detacheringsbureau van het Noorden genoemd. De dienstverlening is sindsdien niet veranderd en de drijfveer van de directie ook niet. Een belangrijke richtlijn is het bieden van vast werk aan de vierhonderd bikkels die een vast contract hebben bij het detacheringsbureau. Ze staan allemaal op de loonlijst van Bikkel en worden uitgeleend aan opdrachtgevers met klussen die vragen om ambachtslieden.

Bikkel medewerkers zijn vakspecialisten

De medewerkers zijn specialisten op het gebied van asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Bikkel Van en Voor Vakmensen geeft deze specialisten de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Ze kunnen kennis en ervaring opdoen in diverse sectoren nadat ze in dienst zijn getreden. Van alle vierhonderd bikkels is dan ook bekend waar ze goed in zijn en bij welke opdrachtgever ze passen.

Scholing is altijd beschikbaar voor medewerkers van Bikkels Van en Voor Vakmensen. Ze zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun branche, zodat ze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. De ontwikkelingen in technische sectoren staan nu eenmaal niet stil. Het technische detacheringsbureau vindt het vanzelfsprekend dat medewerkers zelf gereedschap, werkkleding en indien nodig vervoer hebben. Zo kunnen ze meteen aan de slag. 

Bikkel Van en Voor Vakmensen

Bikkel Van en Voor Vakmensen kan ook de administratieve last van werkgevers verlichten doordat de medewerkers bij het detacheringsbureau op de loonlijst staan. Dat scheelt kostbare tijd.

Bikkel Van en Voor Vakmensen is in het bezit van een VCU-certificaat, is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en beschikt over het branchekeurmerk Nen 4400-1.